MII DE CLIENȚI DIN ÎNTREAGA LUME AU APRECIAT #UP

pentru rezultatele extraordinare
UP - rimel - 7,5 ml


UP este o mascara inovatoare care oferă privirii tale o intensitate seducătoare și subliniază frumusețea naturală a genelor. UP le desparte egal și le oferă flexibilitate. Datorită periei ergonomice și formulei moderne, acest rimel acoperă genele cu exactitate și le oferă grosime de la bază până la fârf.

Efectul de utilizare a mascarei UP se menține toată ziua, și de aceea privirea este frumos subliniată și mai expresivă.

UP este un rimel spectaculos, datorită căruia machiajul Tău întotdeauna se va prezenta captivant și profesional.

Mascara oferă genelor grosime senzuală, le ridică și le lungește. UP este foarte puternic pigmentat, și de aceea efectul de negru adânc se menține pe gene timp de ore în șir.

Mascara nu lipește și nu face ca genele să fie grele, iar rimelul nu se fărâmițează și nu crează "efectul panda" nedorit. Datorită cnsistenței unice și a ingredientelor de cea mai înaltă calitate din compoziția UP, genele Tale sunt mai flexibile, strălucitoare și hrănite. Consistența UP a fost elaborată special pentru ca să sublinieze perfect genele. Rimelul trebuie aplicat în mod simplu, iar pe peria confortabilă și ergonomică se află cantitatea corespunzătoare de rimel care trebuie aplicată pe gene.

UP este foarte durabil, dar cu toate acestea nu vei avea probleme cu ștergerea acestuia cu ajutorul preparatului Tău cosmetic pentru demachiaj, preferat.

Mascara este sigură, nu irită ochii și fără probleme poate fi folosit de persoanele care poartă lentile de contact.

Uimește-i pe toți cu machiajul Tău perfect cu mascara UP, datoirtă căreia privirea Ta va deveni mai senzuală și mai seducătoare!

MACHIAJ PERFECT CU MASCARA UP!

Avantajele UP au fost apreciate de către femeile care iau parte la testele cu privire la mascara


93%

apreciază UP pentru efectul de lungă durată pe gene

86%

confirmă că, UP ridică genele de la rădăcini

80%

au recunoscut că UP într-adevăr lungesc genele și măresc grosimea acestora

Ingrediente unice

Mascara UP a fost compusă din ingrediente de cea mai bună calitate, care vor scoate în evidență frumusețea privirii tale. Ceara vegetală naturală obținută din frunzele de palmier Copernicia cerifera formează pe suprafața genelor un strat ocluziv care previne evaporarea excesivă a apei. Uleiul de rapița canadiană condiționează genele, le înmoaie și le netezeste. Emolienții formează un strat de îngrășare și de protecție a genelor. Untul de shea și glicerina asigură strălucire și prezintă o acțiune de regenerare.

Consistența unică a UP nu lipește genele, iar rimelul nu se mânjește și nu se șterge. Toate acestea fac că, te vei bucura de gene despărțite egal de o culoare negru intens.

Siguranță și confort

Brandul ORPHICA are grijă de siguranța și confortul clientelor sale. Mascara UP a fost testată cu exactitate de specialiști.

Produsul nu cauzează efecte secundare, apariția alergiilor și nu irită pielea din jurul ochilor. Rimelul fără probleme poate fi folosit de persoanele care poartă lentile de contact. Cu UP fiecare femeie poate uimi cu gene lungi și cu o privire magnetică și hipnotică!

Cum trebuie folosit?
Încântă-i pe toți cu evantaiul de gene perfect acoperite cu rimel. Aplică mascara UP pe toată lungimea genelor începând aplicarea de la rădăcina lor până la vârful acestora. În această activitate te va ajuta peria ergonomică, specială care a fost creată din fibre din silicon. Dacă dorești să intensifici efectul repetă această activitate cu o mișcare în zig-zag. Genele Tale, după utilizarea UP, vor fi mai lungi, mai groase și ridicate de la rădăcini. Admiră rezultatele și bucură-te de o privire senzuală fără cocoloașe, gene lipite și "efectul panda" nedorit.

01.

Care este compoziția UP?

Compoziția UP este următoare: Aqua, CI 77499, Dimethicone, Cera Alba, Ozokerite, Copernicia Cerifera Cera, Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Stearic Acid, Butylene Glycol, PEG-15 Glyceryl Isostearate, Canola Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Butyrospermum Parkii Butter, Hydroxyethylcellulose, Silica, Tromethamine, Sodium Laureth-12 Sulfate, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin, Ammonium Hydroxide, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate.

02.

Care sunt efectele pe care le obțin după folosirea UP?

După folosirea UP genele Tale vor fi ușor ridicate de la rădăcină și frumos subliniate. Vei încânta cu privirea seducătoare de sub evantaiul de gene lungi, perfect despărțite.

03.

Ce face ca mascara UP să fie unică?

După aplicarea UP, veți obține un efect de gene natural subliniate. Mascara va evidenția perfect frumusețea privirii tale. Genele vor fi ușor ridicate de la rădăcină, iar UP-ul le va separa perfect. O nuanță intensă neagră se va menține pe genele tale multe ore. Femeile sunt încântate de durabilitatea și consistența mascarei! UP constituie finisajul perfect pentru machiaj, motiv pentru care este un produs unic.

04.

UP poate fi folosit de pseroanele care poartă lentile de contact?

Da. UP reprezintă garanția siguranței. Mascara a fost testată cu exactitate de către psecialiști. Nu provoacă alergii și nici iritații, de aceea poate fi folosită de persoanele care poartă lentile de contact.

05.

Ce tip de perie are UP?

UP posedă o perie ergonomică și confortabilă din fibre din silicon. Peria acoperă perfect genele cu rimel și le desparte egal.

06.

Mascara UP este rezistentă la apă?

Nu, mascara UP nu este rezistentă la apă, cu toate acestea efectul acesteia este menținut toată ziua sau toată noaptea.

07.

Ce culori ale rimelului UP sunt disponibile?

UP este disponibil în culoare negru intens și senzual.

08.

Cât timp voi aștepta sosirea coletului?

Produsele sunt expediate în 2 zile lucrătoare. Ieșind în întâmpinarea clienților noștri, acoperim în întregime costurile de expediere.

09.

Este posibilă expedierea în străinătate?

Cu siguranță. În acord cu tendințele și cerințele clienților noștri, comenzile noastre sunt procesate în întreaga lume. Timpul de livrare poate varia. Costul transportului este de 90,00 RON