Serum de aplicat sub ochi

MII DE CLIENȚI DIN ÎNTREAGA LUME AU APRECIAT #PURE

pentru rezultatele extraordinare
PURE - ser de aplicat sub ochi - 15 ml


PURE este un ser datorită căruia vei avea posibilitatea să ai grijă în mod complex de pielea din jurul ochilor. Produsul hidratează, hrănește și netezește pielea. Ingredientele selectate cu mare atenție întârzie procesul de apariție a ridurior. Serul PURE îmbunătățește de asemenea hidratarea pielii, fortificând bariera hidrolipidă a acesteia împotriva acțiunii radicalilor liberi.

PURE regenerează intens și face ca pielea să fie mai fermă. Datorită acestuia vei uita despre ceracănele și pungile de sub ochi. Serul îmbunătățește, de asemenea, culoare pielii și o iluminează delicat. Sunt de ajuns numai câteva picături pentru ca privirea Ta să fie mai luminoasă și mai proaspătă!

ÎNGRIJIREA PIELII DE SUB OCHI

Avantajele PURE au fost apreciate de către femeile care au luat parte la testarea serului.


80%

confirmă că, PURE reduce ceracănele și pungile de sub ochi

75%

au recunoscut că serul luminează delicat pielea

70%

au observat micșorarea vizibilă a ridurilor

Formula serului PURE este ușoară și se absoarbe foarte repede, nu lasă film gras pe piele, iar aplicarea acestuia este extrem de simplă. Reprezintă o soluție ideală pentru orice tip de piele, de aceea îl poți folosi fără nici o teamă. O sticluță este de ajuns pentru 3 luni de zile.

CITEȘTE OPINIILE CLIENTELOR NOASTRE

Ele au atins feja rezultatele mult așteptate și au avut grijă complaxă de pielea din jurul ochilor cu ajutorul serului PURE!


Înainte După "Cearcănele de sub ochi erau problema mea cea mai mare. Întotdeauna trebuie să le ascund sub un strat gros de machiaj. Nu avea importanță dacă am dormit mult, sau nu am dormit noți întregi și așa nu mă puteam descurca cu acestea. Din cauza lor am pierdut încrederea în sine. Mereu arătam ca și cum aș fi în permanență obosită. Am folosit o mulțime de cosmetice, care nu au dat efectul așteptat. Acum cu serul PURE încep să văd o îmbunătățire treptată".

Patricia, 36 ani

Înainte După "După ce am depășit vârsta de 30 de ani, m-am hotărât să mă ocup mai bine de îngrijirea pielii. Numai crema este prea puțin la această vârstă. La început am testat serul de aplicat sub ochi. Am dat peste cel al brandului ORPHICA. Am observat o diferență de bază. Ceracănele mele sunt mai mici, care reprezentau problema mea dintotdeauna. Pielea de devenit mai deschisă la culoare și mai puțin umflată. Nu mi-au apărut încă riduri, dar mi se pare că pielea este mai fermă".

Irmina, 30 ani

Înainte După "De câțiva ani de zile lupt cu problema cearcănelor". Am folost deja câteva preparate, dar din păcate nici unul nu a avut acțiunea la care m-am așteptat. Am descoperit PURE și am observat că, problema mea cea mai mare a dispărut! Îmbunătățirea aspectului era vizibilă de pe o zi pe alta, în fiecare zi ochii mei arătau din ce în ce mai bine iar cearcănele au dispărut. Suplimentar, pielea din jurul ochilor este mai hidratată și mai netedă. Sunt foarte mulțumită și îl recomand tuturor fetelor care au probleme asemănătoare".

Ioana, 27 ani

Ingrediente unice

Formula unică, ușoară a PURE este o cpmpoziție de ingrediente selectate cu mare atenție și extracte naturale, care asigură o îngrijire complexă a pielii Tale delicate din jurul ochilor.

În componența serului s-au găsit, printre altele, uleiul abisinian, care îmbunătățește condiția pielii și o lasă netedă, flexibilă și moale la atingere. Hialuronatul de sodiu fortifică bariera hidrolipidă a pielii, iar colagenul ajută la menținerea hidratării corespunzătoare a pielii. Suplimentar, complexul de hidratare în mod natural leagă apa care este asimilată de piele. Elastina cuprinsă în serum întârzie procesul de îmbătrânire și oferă pielii flaxibilitate. Extractul de alge marine, extractul din floare de protocal și extractul de rodie au acțiune antioxidantă, iar extractul din germenii de șofrănel îmbunătățește tensionarea pielii.

Vitamina A previne keratoza pielii. Vitamina E are acțiune calmantă și antiinflamatoare, iar vitamina B3 netezește și îmbunătățește vizibil structura și culoarea pielii. Extractul din mucusul melcului are acțiune hrănitoare și face ca pielea să fie mai fermă. Extractul din floare de Spilanthes Acmella, mărește densitatea și flexibilittea pielii, având acțiune de lifting natural.

O astfel de combinație a ingredientelor oferă garanția celei mai înalte calități și siguranță. PURE nu cauzează iritații și nu provoacă alergii. Datorită acestuia privirea Ta devine mai proaspătă și plină de strălucire. Fără frică pot să îl folosească persoanele care au o piele foarte delicată și sensibilă în jurul ochilor. Serul, împreună cu alte produse ale brandului ORPHICA, reprezintă o completare perfectă a îngrijirii de zi cu zi.

Cum trebuie folosit?

Bucură-te de o piele hidratată, netedă și îngrijită sub ochi datorită lui PURE. Este de ajuns că, cu ajutorul pipetei vei aplica câteva picături de ser pe pielea curată din jurul ochilor și apoi cu delicatețe masezi produsul cu mișcări circulare.

Serul trebuie folosit numai o dată pe zi - înainte de culcare. Ține minte că, rezultate optimale vei atinge numai în cazul în care acest produs este folosit în mod regulat.

01.

Cum acționează serul PURE?

Serul pentru aplicare sub ochi PURE regenerează intens și face ca pielea să fie mai fermă. Datorită ingredientelor selectate cu mare atenție pielea Ta de sub ochi va fi corespunzător hidratată, flexibilă, netedă și mai moale la atingere. Serul îmbunătățește de asemenea, culoarea pielii.

02.

Cum trebuie folosit serul PURE?

Este de ajuns că, cu ajutorul pipetei aplici câteva picături de ser PURE oe pielea curată de sub ochi. Apoi cu mișcări circulare masați delicat produsul în pielea din jurul ochilor. Serul trebuie folosit o dată pe zi - înainte de culcare.

03.

Pentru cine este destinat serul PURE?

PURE este o soluție ideală pentru orice tip de piele - chiar și pentru cea delicată și uscată. Serul poate fi folosit de femei la orice vârstă. Produsul nu irită și nu provoacă alergii, de aceea este perfect sigur.

04.

De ce serul PURE este atât de unic?

Serul PURE este un produs unic, deoarece conține o formulă de ingrediente ideal selectate și extracte naturale, care vor asigura o îngrijire complexă a pielii delicate din jurul ochilor. O astfel de conexiune oferă garanția celei mai înalte calități și siguranță. Sunt de ajuns numai câteva picături pentru ca privirea Ta să fie strălucitoare și proaspătă!

05.

Care este termenul de valabilitate a serului PURE?

Termenul de valabilitate a PURE este de 6 luni din momentul deschiderii recipientului.

06.

Serul PURE este un produs sigur?

Da, PURE este un produs perfect sigur, care nu provoacă alergii și iritații ale pielii. Ține minte că nu trebuie să folosești preparatul în cazul suprasensibilității la oricare dintre ingrediente. Nu permiteți ca produsul să ajungă în ochi. În cazul unei astfel de situații clătiți ochii cu o cantitate mare de apă curată.

07.

Care este compoziția serului PURE?

Compoziția serului PURE: Aqua, Glycerin, Citrus Aurantium Amara Flower Extract, Snail Secretion Filtrate, Squalane, Propanediol, Soluble Collagen, Hydrolyzed Elastin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Crambe Abyssinica Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Spilanthes Acmella Flower Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Enteromorpha Compressa Extract, Carthamus Tinctorius Bud Extract, Tocopherol, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Hydroxyethylcellulose, Niacinamide, Panthenol, Beta-Sitosterol, Retinyl Palmitate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Squalene, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Isohexadecane, Polysorbate 60, Parfum.

08.

Cum trebuie depozitat serul PURE?

Serul trebuie depozitat într-un loc uscat la o temperatură nu mai scăzută de 8°C și nici mai înaltă de 25°C, într-un ambalaj închis ermetic, într-un loc care nu se află la îndemâna copiilor. Protejați produsul de acțiunea directă a razelor solare.

09.

Cât tim voi aștepta sosirea coletului?

Produsul este expediat în 2 zile lucrătoare.

10.

Este posibilă expedierea în străinătate?

Cu siguranță. În acord cu tendințele și cerințele clienților noștri, comenzile noastre sunt procesate în întreaga lume. Timpul de livrare poate varia. Costul transportului este de 90,00 RON