Intensificator pentru sprâncene

MII DE CLIENȚI DIN ÎNTREAGA LUME AU APRECIAT #BROW

pentru rezultatele extraordinare
BROW - intensificator pentru sprâncene - 4 ml


Intensificatoarele pentru sprâncene au devenit un hit printre cosmetice. A revenit moda pentru sprâncene expresive care sunt puternic marcate. BROW iese în întâmpinarea acestor așteptări. Această formulă inovatoare accelerează creșterea naturală a sprâncenelor, hrănește și îmbunătățește condiția acestora. Datorită BROW, sprâncenele în scurt timp sunt mai dese, mai puternice și mai pline. Ca efect obținem niște sprâncene frumoase în mod natural și expresive. Produsul a fost testat din punct de vedere dermatologic.

Efectul utilizării BROW îl vei observa mai repede decât ai putea crede. Schimbările pozitive pot fi observate deja după 4 săptămâni. Va fi vizibilă îmbunătățirea condiției și a aspectului sprâncenelor. Ține minte că, pentru a obține cele mai bune rezultate, serul trebuie să fie folosit regulat timp de 8-12 săptămâni. Sprâncene natural frumoase într-un timp atât de scurt? Cu BROW acest lucru este posibil. Produsul este destinat pentru a fi aplicat pe sprâncene.

Dacă ai sprâncene rare, subțiri și deschise la culoare, atunci BROW este pentru tine. Am creat acest intensificator pentru femeile care doresc să aibă sprâncene dese și puternice. BROW a fost supus unor teste foarte riguroase care au confrmat că substanțele cuprinse în formula intensificatorului nu numai că accelerează creșterea și îndesirea, dar și îmbunătățesc aspectul sprâncenelor. Produsul nu irită pielea.

CITEȘTE OPINIILE CLIENTELOR NOASTRE

Ele au atins deja rezultatele mult așteptate! Alătură-te lor!


Înainte După "Întotdeauna m-am plâns că am sprâncene rare și deschise la culoare. Mereu le-am vopsit, am folosit henna. Totuși niciodată nu am fost pe deplin satisfăcută. Pe Internet am dat peste intensificatorul pentru sprâncene BROW. Încă sunt plină de admirație pentru el. Deja după 4 săptămâni sprâncenele mele au devenit mai dese și mai închise la culoare. Colegele mele se minunau și mă întrebau ce am făcut de am sprâncene atât de frumoase. Vă recomand călduros BROW. Efectele sunt extraordinare!"

Monica, 26 ani

Înainte După "Sprâncenele frumoase subliniază ochii și le adaugă farmec. Din păcate, întotdeauna am avut complexe în ceea ce privește sprâncenele mele. Aveau o formă urâtă și erau subțiri. Stricau efectul chiar și a celui mai frumos machiaj. Prietena mea mi-a recomandat intensificatorul pentru sprâncene BROW al brandului ORPHICA. După scurt timp am observat că acesta dă într-adevăr efecte. Sprâncenele mele au început să crească repede, sunt mult mai dese și frumoase. Datorită BROW cel mai mare complex al meu s-a transformat într-un avantaj enorm."

Mariola, 31 ani

Înainte După "După nașterea copilului sprâncenele mele au devenit foarte slabe. Au început să cadă. Întotdeauna mi-au plăcut, de aceea m-am hotărât să mă ocup mai atent de ele. Am decis că voi folosi intensificatorul pentru sprâncene BROW al brandului ORPHICA. Am nimerit perfect. După câteva săptămâni sprâncenele au revenit la forma din trecut. Ceea ce pentru mine este important, formula delicată a intesificatorului nu a iritat pielea mea foarte delicată. BROW înseamă calitate înaltă și eficiență la un preț atractiv."

Camelia, 28 ani

Ingrediente unice

BROW este un intensificator pentru sprâncene eficient și eficace. Îmbunătățește condiția și aspectul sprâncenelor. Datorită BROW sprâncenele devin vizibil mai dese, mai puternice și mai închise la culoare. Ce este caracteristic pentru BROW? Calitatea înaltă, eficiența și siguranța de utilizare. Datorită acestui intensificator îți vei îndeplini visul despre sprâncene puternice, dese și natural frumoase.

BROW a fost compus din ingrediente de cea mai înaltă calitate. Intensificatorul este bogat în peptide active, care condiționează, fortifică și stimulează creșterea firelor de păr. BROW conține, de asemenea, și extract de rădăcină de ginseng, care mai este și numită rădăcina vieții și a tinereții veșnice, deoarece îmbunătățește circulația sângelui și fortifică matricea firului de păr. BROW înseamnă eficiență cât și siguranță. Intensificatorul a fost testat din punct de vedere dermatologic și oftalmologic. Ingredeintele BROW au fost selectate cu precizie pentru ca să-ți poți îngriji sprâncenele și să te simți specială.

Cum trebuie folosit?

01.

Înainte de a folosi BROW, asigură-te că demachiajul a fost făcut corect, că sprâncenele Tale sunt uscate și curate.

02.

Înainte de culcare, o dată pe zi aplică acest produs pe sprâncene. Este de ajuns numai o singură aplicare cu ajutorul aplicatorului din partea internă către partea externă a sprâncenelor.

03.

Admiră rezultatele și bucură-te de sprâncene dese și frumoase.

01.

Cine poate să folosească BROW?

Intensificatorul BROW a luat naștere cu gândul, în primul rând, la femeile care au sprâncene rare, slabe și deschise la culoare. Intensificatorul în primul rând îndesește dar și îmbunătățește condiția și aspectul sprâncenelor. De asemenea, o pot folosi și bărbații. Nu se recomandă utilizarea BROW de către persoanele minore, în timpul chimioterapiei, femeilor însărcinate și mamelor care alăptează.

02.

După cât timp voi observa primele efecte?

Schimbările pozitive le vei observa deja după 4 săptămâni de utilizare a BROW. Sprâncenele devin mai dese, mai puternice și mai închise la culoare. Totuși ține minte, că pentru a obține cele mai bune rezultate trebuie să folosești BROW regulat timp de minimum 8 - 12 săptămâni.

03.

Cât timp trebuie folosit BROW?

BROW trebuie folosit minimum o perioadă de 8 - 12 săptămâni. Totuși ține minte că pentru a Te bucura o perioadă cât mai lungă de timp de efecte, intensificatorul trebuie folosit de câteva ori pe săptămână chiar și după această perioadă.

04.

Cât de lung este termenul de valabilitate a BROW?

Termenul de valabilitate a BROW este de 6 luni din momentul deschiderii cutiei.

05.

Pot folosi BROW în cazul în care folosesc vopseaua hena pentru sprâncene?

BROW este un intesificator sigur, fortificator. Nu există contraindicații de folosire a BROW pe sprâncenele care au fost vopsite cu hena. Totuși nu este recomandată folosirea intesificatorului imediat înainte sau după vopsirea cu hena.

06.

Care este diferența dintre BROW și alte intensificatoare de pe piață?

BROW înseamnă eficiență, siguranță și calitate înaltă. Intensificatorul iese în evidență pe piață nu numai datorită eficacității și eficienței ci și datorită prețului. Totuși cea mai mare distincție și recomandare pentru noi sunt opiniile utilizatoarelor mulțumite. Și acestea sunt multe!

07.

Cum trebuie folosit BROW?

BROW poate fi folosit o dată pe zi după ștergerea machiajului, pe sprâncenele curate și uscate. Este de ajuns numai o aplicație cu ajutorul aplicatorului anexat, pentru ca intensificatorul să înceapă să acționeze.

08.

Voi grăbi acțiunea BROW dacă îl voi folosi mai mult decât o dată pe zi?

BROW este o formulă modernă, pregătită cu precizie. este de ajuns să folosiți intensificatorul numai o dată pe zi. Mărirea cantității de produs aplicat sau a frecvenței de utilizare nu va grăbi acțiunea intensificatorului.

09.

Pentru cât timp ajunge un recipient BROW?

Tratamentul cu BROW durează minimum 8 - 12 săptămâni. Un recipient cu siguranță îți va permite să atingi rezultatele satisfăcătoare.

10.

Există contraindicații cu privire la utilizarea intensificatorului BROW?

BROW este un intensificator care a fost testat foarte exact din punct de vedere dermatologic și oftalmologic. Totuși nu se recomandă utilizarea BROW de persoane minore, în timpul chimioterapiei, femeile gravide sau mamele care alăptează.

11.

Care este componența intensificatorului BROW?

Componența intensificatorului BROW: Aqua, Propanediol, Glycerin, Panthenol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Biotinoyl Tripeptide-1, Panax Ginseng Root Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Niacinamide, Soluble Collagen, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide.

12.

BROW a fost testat pe animale?

Nu, produsele brandului ORPHICA nu sunt testate pe animale.

13.

Cât timp voi aștepta să sosească coletul?

BROW este expediat cu ajutorul unei companii de curierat, în două zile lucrătoare. Ieșim în întâmpinarea așteptărilor clientelor noastre și acoperim în totalitate costul de expediere.

14.

Este posibilă expedierea BROW în străinătate?

Cu siguranță. În acord cu tendințele și cerințele clienților noștri, comenzile noastre sunt procesate în întreaga lume. Timpul de livrare poate varia. Costul transportului este de 90,00 RON