Balsam pentru unghii și cuticule

MII DE CLIENȚI DIN ÎNTREAGA LUME AU APRECIAT #Touch

pentru rezultatele extraordinare
BALSAM PENTRU UNGHII ȘI CUTICULE TOUCH - 15 ML


Mâinile și unghiile îngrijite fac o foarte bună primă impresie. Din păcate, unghiile frumoase, sănătoase și puternice sunt uneori doar un vis. Unghiile sunt adesea fragile și se rup ușor, iar cuticulele tind să se rupă. Pentru a împiedica acest lucru, ORPHICA a creat gama TOUCH - terapie de regenerare și îngrijire pentru mâini.

Îmbogățit cu formula Deep Regeneration Therapy, balsamul pentru unghii și cuticule oferă îngrijire intensă pentru unghiile uscate și fragile. Acesta repară daunele provocate de chimicale si produse de styling, revitalizează și întărește chiar și unghiile uscate și casante, lăsându-le hidratate corespunzător. Ingredientele naturale îngrijesc și inmoaie cuticulele, fac unghiile mai lucioase și mai rezistente la rupere, mai rezistente în fața factorilor externi. Produsul a fost testat dermatologic.

UNGHII REZISTENTE ȘI CUTICULE ÎNGRIJITE

Cei care au participat la testarea produsului au apreciat beneficiile balsamului pentru unghii și cuticule TOUCH


95%

confirmă că unghiile și cuticulele arată mai bine după utilizarea regulată a balsamului TOUCH

85%

susțin că unghiile și cuticulele sunt hidratate corespunzător după utilizarea produsului

75%

dintre participanți au observat că după utilizarea balsamului TOUCH, unghiile nu s-au mai rupt

90%

au observat că balsamul TOUCH se absoarbe rapid și îngrijește unghiile și cuticulele

Cauți soluția ideală pentru unghiile fragile și casante? Visul tău este să nu mai fie nevoie să te ocupi de cuticule? Vrei să-ți îngrijești mâinile ca la un salon de specialitate? Balsamul pentru unghii și cuticule TOUCH cu formula inovatoare Deep Regeneration Therapy de la ORPHICA este perfect pentru tine. Analizele riguroase la care a fost supus produsul au confirmat că ingredientele sale active îngrijesc și protejează unghiile de deteriorarea mecanică, oferind o îngrijire ideală pentru cuticulele delicate.

CITEȘTE OPINIILE CLIENTELOR NOASTRE

Au obținut deja rezultatele dorite și și-au îngrijit unghiile și cuticulele cu balsamul TOUCH!


Înainte După Pielea mâinilor mele este foarte sensibilă, ceea ce e o mare problemă. Am încercat diferite produse cosmetice, dar niciunul nu a fost ce aveam nevoie. În momentul în care am încercat produsele din gama TOUCH, am știut că sunt exact ceea ce căutam. Obișnuiam să îmi pun extensii pentru unghii, dar s-a dovedit o greșeală, deoarece unghiile mele și-au pierdut luciul și rezistența. Pentru a le regenera, folosesc de ceva timp balsamul TOUCH pentru unghii și cuticule. Am ales un brand recunoscut și ingrediente naturale. Nu sunt deloc dezamăgită și de aceea recomand produsul și altora.

ANA, 30

Înainte După Îmi place când mâinile mele sunt fine, moi și îngrijite. Până acum doar câteva produse cosmetice s-au ridicat la nivelul așteptărilor, dar niciunul nu mi se potrivea 100%. Apreciez produsele de cea mai înaltă calitate, de aceea am ales să cumpăr produse cosmetice din gama TOUCH de la ORPHICA. Balsamul lor pentru unghii și cuticule este singurul produs pentru protejare și îngrijire care hrănește și îmi îngrijește unghiile. De asemenea, am observat că nici nu îmi face pielițele uscate. Unghiile sunt mai rezistente, îngrijite și lucioase.

IOANA, 26

Înainte După Sufăr de alergii și îmi este foarte greu să aleg produse care să nu-mi irite pielea. Glicerina din farmacii era singurul produs potrivit pentru mine. Din fericire, am găsit produsele cosmetice din gama TOUCH. Nu mă duc la manichiură, dar îmi îngrijesc unghiile și cuticulele acasă cu balsamul TOUCH. La locul de muncă trebuie să arăt perfect, iar acest produs de la ORPHICA este tot ce îmi trebuie. Îl recomand cu încredere. Unghiile și cuticulele mele sunt îngrijite și hrănite acum, iar asta mă face foarte fericită.

ANETA, 29

Ingrediente unice

Balsamul pentru unghii și cuticule TOUCH cu formula Deep Regeneration Therapy oferă soluția perfectă pentru unghiile deteriorate, fără luciu și pentru cuticulele uscate. Înalta calitate, siguranța și eficiența lui sunt garanția satisfacției clientelor noastre.

Compoziția produsului a fost îmbogățită cu ingrediente naturale și extracte care asigură starea perfectă a unghiilor și cuticulelor, făcându-le suple și îngrijite. Uleiul de ricin formează un strat protector care împiedică evaporarea apei din cuticule și adaugă strălucire. Uleiul de argan întărește și regenerează unghia. Uleiul abyssinian revigorează unghiile uscate și deteriorate, oferindu-le hidratare și luciu. În plus, întărește, previne ruperea și asigură hidratarea pentru cuticulele uscate. Vitamina E protejează și are rol de antioxidant. Vitamina B3 stimulează producerea de ceramide și keratină, ceea ce face ca unghiile să fie mai rezistente la factorii externi. Viamina A sintetica stimulează regenerarea și reformarea de colagen și elastan. Fitosterolii naturali previn ruperea unghiilor. Scualena reconstruiește bariera de lipide a epidermei și împiedică evaporarea excesivă a apei de pe suprafața pielii, făcând cuticulele moi și lăsând unghiile îngrijite.

Cum trebuie folosit?

01.

Înainte de a utiliza balsamul pentru unghii și cuticule TOUCH, asigură-te că mâinile sunt curate și uscate.

02.

Aplică balsamul pe unghiile și cuticulele curate, permițând ingredientelor active să pătrundă în unghie, iar aceasta să le absoarbă complet.

03.

Clătește cu apă caldă. Utilizează o dată pe zi.

01.

CUM FUNCȚIONEAZĂ BALSAMUL PENTRU UNGHII ȘI CUTICULE TOUCH?

Ingredientele active din balsamul pentru unghii și cuticule TOUCH hrănesc și înmoaie cuticulele, oferă unghiilor un luciu sănătos și le previne ruperea.

02.

CUM SE FOLOSEȘTE BALSAMUL PENTRU UNGHII ȘI CUTICULE TOUCH?

Tot ce trebuie să faci este să aplici balsamul o dată pe zi, pe unghiile si cuticulele curate, permițând ingredientelor active să pătrundă în unghii, iar acestea să le absoarbă complet. Cșătește cu apă caldă. Nu utiliza dacă ai o sensibilitate crescută față de oricare din ingredientele produsului. În cazul contactului direct cu ochii, clătește imediat cu apă din abundență.

03.

PENTRU CINE ESTE BALSAMUL PENTRU UNGHII ȘI CUTICULE TOUCH?

Balsamul pentru unghii și cuticule TOUCH a fost creat pentru persoanele ale căror unghii și cuticule au nevoie de regenrare complexă. Dacă vrei să te asiguri că arată perfect, balsamul de la ORPHICA este soluția perfectă pentru tine. Pentru a oferi o îngrijire complexă, folosește și alte produse din gama TOUCH.

04.

DE CE ESTE BALSAMUL PENTRU UNGHII ȘI CUTICULE TOUCH UNIC?

Balsamul pentru unghii și cuticule TOUCH este un produs extraordinar, deoarece a fost îmbogățit cu formula unică Deep Regeneration Therapy care face mai rezistente, regenerate și hrănite corespunzător chiar și unghiile uscate și deteriorate de substanțele chimice de styling.

05.

CÂT ESTE PDD (perioada după deschidere) PENTRU BALSAMUL PENTRU UNGHII ȘI CUTICULE TOUCH?

Produsul are PDD de 3 luni.

06.

ESTE BALSAMUL PENTRU UNGHII ȘI CUTICULE TOUCH SIGUR?

Da, produsul este pe deplin sigur. Balsamul pentru unghii și cuticule TOUCH a fost supus unor teste alergologice și dermatologice riguroase care au confirmat că ingredientele active din compoziția lui îngrijesc și înmoaie cuticulele, adaugă luciu unghiilor și le împiedică ruperea. De aceea produsul poate fi folosit fără griji.

07.

CARE SUNT INGREDIENTELE BALSAMULUI PENTRU UNGHII ȘI CUTICULE TOUCH?

Balsamul pentru unghii și cuticule TOUCH conține: Aqua, Propanediol, Polyacrylamide, Hydrogenated Polydecene, Laureth-7, Ricinus Communis Seed Oil, Coco-Glucoside, Magnesium Aluminum Silicate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Disodium EDTA, Parfum, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool.

08.

CUM TREBUIE DEPOZITAT BALSAMUL PENTRU UNGHII ȘI CUTICULE TOUCH?

Produsul trebuie păstrat la temperatura camerei, între 8ᵒC și 25ᵒC. A se păstra într-un recipient închis, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

09.

LIVRAȚI ȘI ÎN STRĂINĂTATE?

Cu siguranță. În acord cu tendințele și cerințele clienților noștri, comenzile noastre sunt procesate în întreaga lume. Timpul de livrare poate varia. Costul transportului este de 90,00 RON

10.

În cât timp voi primi comanda?

Comenzile sunt livrate în 2 zile lucrătoare.