ORPHICA

ÎNGRIJEȘTE-ȚI SPRÂNCENELE CU AJUTORUL INTENSIFICATORUL BROW

ÎNGRIJEȘTE-ȚI SPRÂNCENELE CU AJUTORUL INTENSIFICATORUL BROW

Formula modernă stimulează creșterea naturală a sprâncenelor, hrănește și îmbunătățește condiția acestora!

 • Intensificatorul nostru este conceput pentru persoanele care doresc să aibă sprâncene frumoase în mod natural. Dacă ai sprâncene rare, slăbite și insuficient de închise la culoare, atunci BROW este conceput pentru Tine!
 • Cu BROW îți vei sublinia privirea și vei face ca sprâncenele să fie mai dese, mai puternice și mai închise la culoare.
 • Acțiunea intensificatorului este confirmată de opiniile pozitive ale clienților din peste 50 de țări și de fanii fideli de pe Facebook.
Comandă intensificatorul pentru gene BROW

718 de mii de fani fideli pe Facebook-ul românesc
500  de opinii pozitive de la blogeri și blogere
50 de țări, în care ne desfășurăm activitatea

Alege produsul de cea mai înaltă calitate

 • BROW înseamnă eficiență și garanția celei mai înalte calități. Testele dermatologice au confirmat siguranța preparatului.
 • Formula inovatoare și ingredientele naturale, bine selecționate hrănesc și îndesesc sprâncenele, iar consistența delicată a intensificatorului nu irită pielea și nu cauzează alergii.
 • Testele dermatologice au confirmat siguranța preparatului.

Tendințele legate de frumusețe se înclină din ce în ce mai des spre naturalețe. Sprâncenele dese sunt în prezent must-have. Sunt foarte importante pentru aspectul feței. Cu BROW îți vei sublinia privirea și vei face ca sprâncenele să fie mai dese, mai puternice și mai închise la culoare.

Comandă intensificatorul pentru gene BROW

Camila, 28 ani

Înainte de utilizarea BROW

Înainte de utilizarea BROW

După utilizarea BROW

După utilizarea BROW

Camila, 28 ani

„După nașterea copilului sprâncenele mele au devenit mult mai slăbite. Chiar au început să cadă. Întotdeauna mi-au plăcut și de aceea m-am hotărât să mă ocup de îngrijirea acestora. M-am decis pentru intensificatorul BROW. A fost o alegere perfectă. După câteva săptămâni sprâncenele mele au revenit la forma precedentă. Ceea ce este foarte important pentru mine, este faptul că, formula delicată a intensificatorului nu a provocat iritații ale pielii mele delicate. BROW înseamnă calitate și performanță la un preț atractiv”.

Datorită BROW sprâncenele Tale vor fi frumoase în mod natural!

Brow ● Intensificator sprâncene ● Cosmetice naturale ● Orphica

Sprâncenele frumoase care arată natural reprezintă țelul pe care dorești să îl atingi? Începe să folosești zilnic intensificatorul BROW. Formula avansată a acestuia penetrează adânc în structura rădăcinii firelor de păr și face ca, sprâncenele să devină mai dese, mai puternice și mai închise la culoare. Intensificatorul îmbunătățește, de asemenea, aspectul general al sprâncenelor.

Înainte de a folosi BROW asigură-te că machiajul a fost șters foarte bine iar sprâncenele Tale sunt curate și uscate. Înainte de culcare, o dată pe zi, aplică produsul pe sprâncene. Este de ajuns numai o singură aplicare cu ajutorul aplicatorului, din partea din interiorul ochiului către exteriorul acestuia. Admiră rezultatele și bucură-te de niște sprâncene natural frumoase și dese! Intensificatorul BROW este compus din ingrediente de cea mai înaltă calitate. Este bogat în peptide active, care condiționează, consolidează și stimulează creșterea firelor de păr. BROW conține, de asemenea, și extras din rădăcină de ginseng, care este numită și rădăcina vieții și a tinereții veșnice, deoarece îmbunătățește circulația sângelui și fortifică matricea firului de păr.

Efectul utilizării BROW îl vei observa chiar mai repede decât ți se pare. Schimbările pozitive vor fi vizibile chiar după 4 săptămâni. După această perioadă vei observa îmbunătățirea condiției și a aspectului sprâncenelor.

Ține minte că, pentru a obține rezultate pozitive, serum trebuie folosit regulat timp de 8-12 săptămâni.

Comandă intensificatorul pentru gene BROW

Află de ce BROW reprezintă cea mai bună soluție pentru problemele Tale

Specialiștii din domeniul cosmetologiei apreciază eficacitatea de acționare a ingredientelor active ale intensificatorului BROW

deepcare
Extract din rădăcină de ginseng

Extract din rădăcină de ginseng

îmbunătățește circulația sangvină și fortifică matricea părului

Peptide active

Peptide active

condiționează, fortifică și stimulează creșterea firelor de păr

Kolagen

Colagen

ajută la menținerea hidratării corespunzătoare a pielii

Extract de urzică

Extract de urzică

fortifică părul și îi oferă strălucire

Comandă intensificatorul pentru gene BROW
„BROW este un intensificator pentru sprâncene inovator care a luat naștere cu gândul la persoanele care au sprâncene rare, slabe și deschise la culoare. Produsul îmbunătățește condiția sprâncenelor, le regenerează și le nutrifică. Sunt de ajuns numai câteva săptămâni pentru a observa primele efecte. După folosirea BROW sunt frumoase în mod natural și sunt bine îngrijite. Intensificatorul este bogat în peptide active, care fortifică și stimulează creșterea firelor de păr. Este o soluție perfectă pentru cei care sunt în căutarea unui produs cu acțiune verificată și ingrediente unice, sigure și testate din punct de vedere dermatologic și oftalmologic”.

Emilia Gromska cosmetolog licențiat

Emilia Gromska cosmetolog licențiat
Comandă intensificatorul pentru gene BROW

Citește opiniile clienților noștri Aceștia au atins rezultatele dorite și au îngrijit sprâncenele cu ajutorul intensificatorului BROW!

#BROW este apreciat, de asemenea, și pe Instagram

@ms.florent@magdapawlikowska@pueppchenxto_kasi_insta

Alătură-te utilizatorilor mulțumiți

Comandă intensificatorul pentru gene BROW

SPRÂNCENE VIZIBIL MAI DESE, MAI PUTERNICE ȘI MAI ÎNCHISE LA CULOARE

ÎNGRIJEȘTE-ȚI SPRÂNCENELE CU AJUTORUL INTENSIFICATORUL BROW
ÎMBUNĂTĂȚIREA CONDIȚIEI SPRÂNCENELOR

ÎMBUNĂTĂȚIREA CONDIȚIEI SPRÂNCENELOR

nutrifiere și regenerare

nutrifiere și regenerare

 
PRODUS TESTAT DIN PUNCT DE VEDERE DERMATOLOGIC

PRODUS TESTAT DIN PUNCT DE VEDERE DERMATOLOGIC

 
Comandă intensificatorul pentru gene BROW

Întrebările cel mai des puse și răspunsuri

Formulă inovatoare care îți asigură eficacitate :

 • sprâncene mai dese, mai puternice și mai închise la culoare
 • nutrifiere și regenerare
 • eficacitate confirmată de teste
Brow ● Intensificator sprâncene ● Cosmetice naturale ● Orphica Comandă intensificatorul pentru gene BROW